Gald som fan

Tjoho måste bara få skriva av mig lite e bara så jävla glad det akn juh bero på att den underbaraste människan i hela världen precis har varit här ska blogga lite mer om veckan som har gått men det får bli imorgon måste sova lite nu god natt

Fest ikväll

idag på dan skulle jag till Systemet å inhandla lite grejjer till kvällens fest å då råkade mamma visa mig en skoaffär haha fans så många galet många skor jag bara vill ha=) som om jag inte ahr några skor haha mamma blir galen på mig..
E fan specialist på att köpa saker till bilen, saker till hundarna, och kläder och skor haha de e så kul.

Ikväll är det fest hos Min bästa vän och hennes pojkvän det dka bli ruggigt kul hoppas på en härlig fest me härliga människor å bara festa loss haha de va ett tag sen jag gjorde det lr ja typ 3 veckor sen haha men den fyllans ka vi inte ens prata om haha men kan säga som så att det va en minnesvärd resa då vi var på kryssning.
Men jag måste erkänna att det är jävligt kul att fixa till sig för att gå på fest=) har nog blivit lite snobbig trotts allt haha.
Jag hoppas att kvällen ska få mig att komma på bättre tankar iaf har varit en jobbig tid och är väll fortfarande men får göra det bästa av situationen just nu=) känns bättre å skriva av sig lite ibland å bara dela lite tankar med andra.

Jag älskar dig mer än livet
Att älska dig tar jag för givet
Jag saknar dig varenda minut
Jag kommer sakna dig tills livet tar slut
Att sakna dig är otroligt svårt
Att olyckligt älska dig är otroligt hårt
Att höra din röst och se dina vackra ögon ger mig smärta
Att veta att du älskar en annan krossar mitt hjärta...

ha en toppen kväll nu allihop kanske bloggar igen när jag kommer hem inatt vem vet=)




Tjohej

hej och hallå igen

igårkväll var jag hos en kompis å kollade på film det var trevligt vi såg på secret Window med Johnny Depp=)
Han e bara för underbar som skådespelare=) så jag va glad iaf hehe kom hem lite sent och fastnade vid datan haha tur att jag hade fått lite sovmorgon idag hihi.

Imorse vaknade jag av att Tiger och Luna sprang som galningar i min säng hmm itne så kul men men sen var det bara att kliva upp för att skjutsa min syrra för att lämna lite grejjer på ett ställa å sen skulle hon till praktiken å sen fortsatte jag vidare till jobbet idag vad båda vovvarna med =)

När jag kom hem idag så var det dags att börja städa hehe kan inte förstå vad mamma menar med att det är mina två hundar å galna katt som stökar ner å hårar över allt hehe ^^
så har jag gjort ordning hundarnas nya bäddar som vi har köppt hehe dom var liite större än jag trodde när ajg beställde dom men men. luna får ha sina nallar där som hänger kvar sen hon va liten då hon inte gillade att sova själv men bredvid en gossebjörn gick der mycket bättre så nu sover hon me sina gossedjur i den nya bädden min lilla skrutta. dne andra bädden ahr hon fått sina faoritleksaker i dne lilla bortskämda rackaren har fan en hel biabädd överfull em leksaker.
Massa halsband har dom också å ändå har matte beställt ännu fler halsband idag hehe men dom kommer bli så fina så..=)

Nu ska jag snart åka å handla å sen ha en mysig hemmakväll tror jag imorgon ska hem till min bästa vän på fest eftersom honnes pojkvän fyller år idag det ska bli kul=) patyparty ska försöka blogga imorgon om jag får tid och orkar=9 ha det bra tills dess=)





Hur kunde det bli såhär??Du finns i mina tankar natt som dag, men är det såhär det ska sluta? ?? :(
Miss you<3


Jobbet=)

Idag var jag uppe tre minuter tidigare än vanligt haha Luna skulle juh med till jobbet idag nu va semestern slut för Luna hehe mamma skulle iväg och jobba. Men luna är lika tjurig på mornarna som vanligt hehe hon tycker inte om att åka bil men väl på jobbet är allt så kul.=)
Idag bestämde jag mig för att ta med Luna på prommenaden med dagishundarna och det gick superbra hade ca 7 hundar i koppel och Luna gick lös och hon skötte sig hela vägen inga dummheter hon höll sig nära och bra hon är så duktig min lilla flicka kan lungt säga att jag är en stolt och glad matte nu=)
Nu ska jag fortsätta jobba lite men kanske bloggar senare dag vi får se vad som hinns med.

Min bil går så bra så nu är det bara en framvagnsinställning som ska göras och ta bort lite rost och få allt klart med sterion men sen är min bil klar och fin längtar=)



Tankar..

Sitter här nu och funderar på lite allt möjligt har Precis varit hos min Morbror i garaget han har bytt gummidamask på min bil vilket var ett litet pill jobb tog några tilmmat men 1000 tack till honom han är bara bäst har alltid funnits där och kommer alltis finnas där.

Tog nyss en dusch de va skönt som fan men började fundera på en massa saker som vanligt. bland annat på hur det kunde gå så fel allt var så bra hade så roligt men över an natt slog de om allt vände känns som världen gick under iaf på min planet vad gjorde jag för fel?? du har förändrats..Men du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta även om det aknske itne känns så för dig men du betyder mycket för mig tack för att jag fick några lyckliga dagar med dig iaf...Du lyfte upp mina dagar lite saknar dig redan=( <3

ska försöka uppdatera denna blogg när jag orkar kika in på min hemsida annars
www.sessiless.se

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer ni kunna läsa lite om mina tankar och funderingar även om vad jag har för mig om dagarna.

RSS 2.0