allt och ingenting

Hejsan svejsan det var ett tag sen jag skrev här har hänt en jävla massa sen dess.. både roligt, jobbigt och tråkigt har varit väldigt varvar me glada skratt å jobbiga tårar.. Jag har träffat världens underbaraste kille men ja det gick som det gick:( han är helt underbar  saknar honom som fan varje minut som går han kom in i mitt liv å stannade bra länge men på några minuter va allt bara borta det var skit jobbigt varför kan man juh fråga sig..
men kärleken är fan inte menat att vara på min sida...
Så det har varit lite upp och ner men jag är glad att jag har många kompisar att skratta å ha kul me men även några riktigt bra vänner som finns där men ibland undrar man vilka som är ens riktiga vänner....
Fär mig är det skillnad på vänner och kompisar kompisar kan man träffa å snacka skit me lite då och då men en Vän för mig är någon som alltid finns där.. en som man kan lita på å prata om allt med..
Men ibland undrar man fan...

Men något bra som har hänt men ändå är dåligt hehe Min bil har både gått sönder och blivit lagad=D
EN av mina bästa vänner har varit så snäll och hjälpt mig fixa allt som ska göras tagit bort rost och lagat avgas systemet. och fixat mitt ena framlyse=D han tvättade även bort fågelbajser från min motrorhuv haha han störde sig visst på det så nu är min bil snart i toppform för att åka på en tripp till göteborg=)
Har bestämt mig för att göra iordning min bil nu den ska bli fin som fan sen får vi se om jag säljer den eller har kvar den tycker om min bil som fan men den e inte riktigt bra för hundarna men vi får se=)

DU kommer alltid vara speciell och alltid ha en plats i mitt hjärta du betyder mycket för mig mer än du anar och förstår ibland känns de som du e så långt bort men ändå nära... skulle göra vad som hellst för dig du underbara...

ja vad ska man skriva mer då det är så mycket i mitt huvud just nu så ja jag använder väll denna blogg för att få¨ut mig lite tankar och funderingar å lätta på trycket lite..

ha de bra nu allesammans kram kram

RSS 2.0