Underbar dag

vill bara börja med att jag ahr haft en underbar helg med pojken min underbara tessan har även varit på besök med sina hundar=)


idag har jag även fått kontakt med en av mina kusiner som jag inte har haft kontakt med på många år känns det som  det är riktigt kul faktiskt. sitter och pratar om allt möjligt.=)

Chris sitter och solar just nu hon har även hunnit med att bada i hundarnas lilla plastbasäng och ätit en piggelin som va 1½ år gammal haha. hoppas att alla hundarna går hem snart så vi kan börja städa å jag får åka hem till älsklingen och ha en trevlig kväll=)


Ärlighet!!

Ärlighet tycker jag är väldigt viktigt!
Försår inte varför folk måste ljuga coh gå med osanning.
Hur kan man må bra själv när man står och ser en person rakt in i ögonen och ljuger personen ifråga rakt upp i ansiktet? sen påstå att man älskar personen i fråga eller säga att Du är min bästa vän.
Hatar människor som går bakom ryggen på en eller ljuger än rakt upp i ansiktet och sen nekar det!

Jag säger bara det Ärlighet varar längst har hellre få men bra och ärliga vänner!

Underbar dag

Imorse vaknade jag tidigt var juh tvungen att gå upp då  skulle iväg och jobba. fick börja med att skrapa rutorna på bilen det är inte vad jag jag vill göra en morgon i maj men men. det var iaf skit kallt tidigt imorse men sen blev det jätte fint väder på dan vilket är underbar älskar när solen skiner och det är blå himmel=)
Dagen på jobbet gick fort Luna och Aico var hemma med anders och latade sig tils han skulle iväg till en kompis.. men dom är bra på att sova och bara lata sig när dom är hemma=) hundarna älskar det Luna ligger mer än gärna kvar i sängen när jag åker till jobbet eftersom hon itne alls tycker om att åka bil så imorse kröp hon ner och gömde sig bakom anders hon är så söt när hon gör så och låtsas vara jätte trött haha.

Efter jobbet var jag på toppen humör eftersom jag skulle hem till mina underbara hundar och njuta av det underbara vädret tillsammans med dom=) men på vägen hem kom jag på den förbannade jävla tvätt tiden vi hade bokat det gjorde mig itne fullt lika glad men skönt att få det gjort innan helgen=)

Men innan vi skulle tvätta skulle jag hämta anders och vad händer när vi är påväg hem jo bromsarna på bilen slutade helt plötsligt att fungera väldigt skumt. det höll på att hända en olycklig olycka eftersom bilarna framför stog stilla men allt gick bra iaf. sen för att kunna bromsa va de bara att trycka bromsen i botten och sen upp igen och bromsa lite till då först tog bromsarna lite iaf. ville inte fortsätta köra så så vi svängde av och stannade på en parkering å kollade om det läckte bromsvätska någonstan men kunde itne se något så efter att ha "pumpat" bromsen lite så helt plötsligt fungerade bromsarna och vi kunde åka hem igen=)
Vågar dock inte lita helt på att bromsarna fungerar ännu så blir till att ta det lungt om jag måste använda bilen..

När vi äntligen kom hem var det tvätt dags det gick lika bra som vanligt sen lagade älsklingen mat till mig som var riktigt god=) sen har det bara blivit en lugn härlig kväll framför tv:n

Nu ska jag nog snart sova så jag orkar med hela dagen imorgon=) hoppas på roliga saker=)

Puss å kram

...

Irriterad varför kan killar aldrig fatta något allt ska ske på deras vis hela tiden börjar lessna på det. spelar ingen roll vad jag gör allt blir bara fel iaf.

Jag tror att jag måste flytta till ens törre lägenhet om detta ska kunna fungera annars blir det nog kortvarigt.

var bara tvungen att skriva av mig lite.

har iaf gått till affären och fick me mig anders första gången på länge e inte så lätt att få med honom ut.
 mrn hundarna har iaf fått springa av sig å jag har kastat lite pinne och tränat med dom så nu är dom glada.

men börjar kännas som att pojken min inte vill göra saker med mig men han blir jävligt pigg och orkar en massa när någon av hans kompisar ringer menmen får väll leva med det bara vänja sig sen vi flyttade ihop gör vi knappt nått tillsammans jag älskar att ha honom hos mig men va nog bättre innan vi flyttade ihop tror jag..

nu måste jag dra kanske bloggar mer ikväll ha det bra


Det var ett tag sen måste bättra mig på detta

Det var ett tag sne jag bloggade sist men har nu bestämt mig för att börja blogga igen=)
Det är mycket som har hänt i mitt liv sen senast. har träffat en underbar pojkvän som jag numera bor ihop med tillsammans med mina älskade hundar.

Här kommer det mest stå om hundträning har bestämt mig för att börja satsa på lydnad och agillity med luna nu så kommer uppdatera här om hur det går sen kommer det väll med andra tankar och funderingar också skulle jag tro.

Idag började jag träna apportering men Luna det gick riktigt bra görst ville hon bara sätta tassarna på apportbocken men efter nån minut började hon ta den med munnen och efter ca 4-5 min så kunde hon hålla den alldeles själv i några sekunder iaf så det är bara träna på=)
Tränade även sättande och läggande och hon har super fina lägganden måste jag säga. fot positionen gick sådär men vet inte om det bara är jag som är för kinkig svårt att se om det är bra när man tränar själv.

Nej nu ska jag gå ut en sväng med hundarna igen sen ska jag vila har varit en jobbig vecka och har inte kunnat sova inatt :S
ska försöka blogga snart igen så håll ut

bye bye


RSS 2.0